Rød(e) traktor(er)

De sidste par dage har Linus’ favorit-legetøj været en gammel rød traktor, uden sæde… Vi er kørt til og fra vuggestuen hver dag (skubber med en lang pind), og Linus har den også helst med indenfor.
Historien er at vi hver morgen, på vej til vuggestue, ivrigt spejder efter de små røde anlægstraktorer, der drøner rundt i boligforeningsområdet. Mange gange holder de nede ved containerpladsen, og så slår vi lige et sving der forbi.
Denne morgen holdt den flere røde anlægstraktorer, og fordi Linus stod og sendte dem meget beundrede øjne, fik han lov til at sætte sig op i en. -det var lykken:-)

20120406-085409.jpg

Endnu mere lykken var det da en af tilsynsmændene kom med den lille røde legetøjstraktor, og gav den til Linus! Den var blevet afleveret af andre, måske nok fordi den ikke havde noget sæde længere… Men Linus tog glad imod den, og benyttede chancen for ar posere ved den stoooore røde traktor.

20120406-085735.jpg

Hjemme igen på vejen, bliver der i fællesskab sparket traktordæk, sammen med Storm, der også har en rød traktor (med sæde).

20120406-085923.jpg

Comments are closed.